Palmers Cocoa Butter Ingredients

Ejes af E.T. Browne Drug Company, Palmer's Cocoa Butter-mærke indeholder en række forskellige formler til behandling af hudforhold. Den grundlæggende kakaosmør formel er markedsført for at helbrede og blødgøre huden, og for at glatte væk stregmærker. Alle kakao smør formler indeholder de samme grundlæggende ingredienser, med yderligere ingredienser afhængigt af problemet er målrettet. Massage lotion til strækmærker tilføjer kollagen, elastin og shea smør. Ben relief formel indeholder menthol, produktet for kløende hud har lecithin og den stramme kakaosmør formel har coenzym Q10.

Theobromacacao (kakao) ekstrakt og smør

Kakao-træets frø er brændt og malet for at fremstille et pulverformigt stof og et gulligt hvidt fedtstof. Klassificeret som et blødgørende middel, hudkonditionering og hudbeskyttelsesmiddel, kakaosmør blødgør og glatter huden og hjælper med at beskytte det mod miljøet. Det maskerer også naturligt ubehagelige lugte, som kan opstå af andre ingredienser. Cosmetics Cop bemærker, at kakaosmør forbedrer hudens elasticitet og fremmer produktionen af ​​collagen. Det er dog ikke muligt at forhindre strækmærker.

Mineral olie

Også kaldet paraffinolie kommer mineralolie fra petroleum. Kosmetisk grade mineralolie er en sikker, naturlig fugtighedscreme, som sjældent forårsager en allergisk reaktion.

Mikrokrystallinsk voks (Cera Microcristallina)

Cera microcristallina, bedre kendt som petrolatum, hjælper med at helbrede, reducere inflammation og fugt huden. Det stabiliserer også blandingen af ​​ingredienser, forlænger holdbarheden og øger tykkelsen af ​​kakaosmørproduktet.

Dimethicone

Med hensyn til silikone blødgør dimethicon og beroliger huden samtidig med, at den giver en silkeagtig følelse. Det kan også bruges til at beskytte huden, kan bidrage til sårheling og forbedrer udseende af ar.

Tocopherylacetat

Tocopherylacetat er E-vitamin, som er et fedtopløseligt vitamin, der fungerer som en antioxidant i huden. I denne form, det også betingelser og beskytter huden.

caroten

Den type caroten, der findes i Palmers kakaosmør, er kendt under navnet kemisk navn CI 40800. Dette er et orangefarvestof godkendt til brug i kosmetik.

Efterlad Din Kommentar